fbpx

Bästa babyvakten (babymonitorn)

Det är ingen hemlighet att den bästa babymonitorn är en het produkt nuförtiden. Föräldrar letar alltid efter det senaste och bästa inom tekniken när det gäller deras barn. Det har kommit ut så många nya monitorer i år, men vilka är värda din tid och dina pengar? Den här artikeln kommer att berätta om våra tio favoritbarnvakter – alla rekommenderas varmt av föräldrar!

Padwico 850

Padwico 850 är en snygg och elegant babymonitor med utseendet av en iPhone. Enheten består av två delar, en för dig (förälder) som kan lyssna på ditt barns alla rörelser från var som helst inom Bluetooth-avstånd och en annan liten del som sitter i närheten av deras spjälsäng och låter dem höra lugnande ljud eller vaggvisor även när de inte bevakas av föräldrarna. Du kan också använda den här praktiska enheten som en vanlig högtalare eftersom den har utmärkt ljudkvalitet!

Padwico 850 är en babymonitor med många funktioner, men ingen som känns onödig. Den justerbara ljudnivån och den kombinerade signallampan är till för att föräldern ska veta när barnets enhet kopplar bort mikrofonen för att kunna anpassa sig därefter. Den har också ett alternativ för vibrationer som kommer in i bilden om din omgivning råkar vara bullrig under användning eller om du behöver något högre än vanligt under sömntider. Den här modellen av kudde har dock inte bara smarta talkback-funktioner; den kan även visa temperaturnivåer!

Philips Avent DECT-babyvakt SCD506

Philips Avent SCD506 är den efterlängtade efterföljaren till föregångaren och lyckas leva upp till deras påstående att den rör sig som en bra modell som gjorts ännu bättre. Men bara för att den här babyvakten har förbättrats betyder inte att det inte finns några brister: Det faktum att föräldraenheten förbrukar batteriet i snabb takt förblir ett problem även med denna enhet, vilket innebär att du kommer att finna dig själv i att koppla in den mesta tiden. Tur för oss att de levereras med två laddningskablar så att batterier aldrig blir nödvändiga när du använder en av dessa monitorer! Du kan också använda båda metoderna om du vill ha mer rörlighet- men varnas för att batteritiden kan bli lidande om du gör det på eget bevåg!

Phillips Avent Baby Monitor är en mångsidig enhet som är perfekt för vardagen med små barn. Knapparna är mjuka och tysta när de trycks in, räckvidden är utmärkt så att du kan röra på dig samtidigt som du kan höra ditt barns alla ljud. Den har till och med funktioner som nattljus som vissa kanske anser vara onödiga, men de är bara en knapp bort inbyggda i föräldraenheten! Det enda som skulle kunna förbättras på denna modell av babyövervakare skulle ha varit om volymen hade minskat något för att förhindra oavsiktlig avstängning – vi vill ju att våra föräldrar ska ha roligt under dessa hektiska dagar!

Neonate BC-5800D

Neonate BC-5800D-systemet är den perfekta lösningen för att hålla koll på ditt sovande barn, eftersom det innehåller en föräldra- och en barnenhet. Enheterna drivs av antingen batterier eller en växelströmsadapter, så du behöver inte oroa dig för att strömmen ska ta slut när du använder denna enhet på vilken plats som helst! Du kan ladda dem snabbt med deras dockningsstation eller via en USB-miniplugg – tillverkaren anger inte hur lång tid det tar för dem att ladda fullt ut, men vi tycker att det oftast är under tre timmar.

Babyvakten har använts både inomhus mellan olika rum och våningar i huset, men också när barnet sover i en barnvagn utomhus medan föräldrarna är inne. Båda enheterna har praktiska storlekar som gör att man kan lägga den ena enheten i liggdelen när de inte bärs runt och ha den i bältet för att ha enkel åtkomst om man behöver använda den snabbt eller förflytta sig från rum till rum utan att bryta kontakten. Den rekommenderas som ett starkt alternativ!

Beurer BY84

Den digitala babyvakten Beurer BY84 levereras med två nätadapter och innehåller även tre uppladdningsbara batterier – tillräckligt för en av enheterna. En enhet är avsedd att användas i föräldrarnas sovrum, medan den andra kan gå nära barnets sängkant under sömn eller vid byten. Konstruktionen gör att du kan hålla ett vakande öga på ditt lilla barn från vilken plats som helst i deras rum utan att störa dem när du använder ett analogt signalsystem som fungerar i frekvensområdet 868 MHz (vid låga sändningsområden). För att säkerställa oavbruten service har den flera olika kanaler inuti batterifacket så att båda enheterna är inställda på rätt sätt för att förhindra störningar mellan enheterna; de måste använda antingen kanal 1-8 eller kanal 9-12 beroende på vilket protokoll som passar bäst.

Den här babymonitorn är för dig som vill ha en mer enkel design. Den har inga roliga och onödiga funktioner, som t.ex. nattljus eller vaggvisor. Föräldraenheten saknar funktionen för att prata tillbaka, vilket kan vara frustrerande om du har ett aktivt barn som inte riktigt förstår hur man pratar än. Den reagerar dock snabbt när ljud uppstår – skärmen lyser upp med ikoner för antingen ett gråtande eller sovande barn beroende på om det sker någon störning i ditt hem för tillfället!

Bästa babyvakten 2022

Padwico 850 är den bästa babymonitorn för föräldrar att rekommendera. Den har många funktioner som gör den till en praktisk enhet, men ingen av dem känns onödig. Beurer BY84 Digital Baby Monitor är också ett utmärkt alternativ så som övriga nämnda.