fbpx

Bästa gps tracker för barn

GPS-trackers för barn blir alltmer populära, men det kan vara svårt att välja rätt. Vi har sammanställt en lista med några av våra favoritalternativ för att hjälpa dig att hitta den bästa gps-trackern för ditt barn. Tillsammans med en kort översikt kommer vi också att diskutera de fördelar och nackdelar som är förknippade med varje alternativ så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilken enhet som är bäst lämpad för din familjs behov.

Dantracker Safety Guard GPS

Dantracker Safety Guard GPS Tracker IA är en lättanvänd, robust och vattentät enhet. Den har en lång batterilivslängd på upp till 15 år utan behov av laddning eftersom den hämtar ström från solen eller via induktiv koppling – vilket gör att du kan spåra din egendom även under molniga dagar! Trackerens storlek är 202 mm i längd och 25 mm i diameter; 140 gram i vikt och IP68-klassningen för vattentäthet innebär att den här produkten kan ta emot allt som moder natur kastar på den samtidigt som den fortfarande ger exakta lokaliseringsdata var 10:e sekund när den är ansluten via trådlösa nätverksanslutningar som GSM/GPRS eller Wi-Fi. Med sina många funktioner, inklusive geofence-funktioner, larminställningar, stöd för geospårningstjänster (via dantracks webbplats)

Minifinder Nano

Minifinder Nano är en spårare som också fungerar som larm, och den är kompetent på båda områdena. Den här enheten har en kvadratisk form på 41 mm x 41 mm med dimensioner på 16 millimeter tjocklek – vilket gör det här säkerhetssystemet tillräckligt kompakt för att placeras nästan var som helst där du kan behöva skydd eller övervakning för ditt hem. Minifinder Nano är utrustad med funktioner som IP67-certifiering för vattentäthet (vilket innebär att den klarar de hårdaste väderförhållanden), upp till 120 timmars standby-tid, micro usb-laddningsport, driftstemperatur från minus 10 grader hela vägen till plus 70 grader; Geofence-kapacitet (du kan ha flera olika) och prissättning för datatrafik på 129 kr/månad helårsprenumeration. Med med en batteritid på två år är Minifinder Nano ett utmärkt val för dem som vill ha en bärbar enhet som ger dig sinnesfrid när det gäller dina nära och kära.

Xplora 4

Xplora 4 är ett bra val för extra säkerhet innan barnen slår sig på den riktiga skärmen. Den testades av M3 och rekommenderades i december 2019 med fakta som att den har en IPX8-klassning för vattentålighet, klarar temperaturer från -10 till +45 grader, innehåller tvåvägs ljudkommunikation som röstmeddelanden eller sända sms via Wi-Fi om föräldrarna är i närheten av sina barn hemma med hjälp av Bluetooth-hörlurar; geofence-funktion som gör att du kan ställa in flera olika zoner runt ditt hus så att de vet när de går utanför dessa gränser (och till och med varnar dig); fungerar var som helst där det finns GSM-nätverkstäckning oavsett var landet ligger, inklusive alla länder i hela Europa utom Ryssland på grund av sina egna mer komplexa nätverk; ger platsdata var femte sekund och en batteritid på upp till 60 h.

Sammanfattning

I den här artikeln har vi undersökt några av de bästa GPS-spårarna för barn på marknaden. Vi har tittat på vad de kan erbjuda och vilka för- och nackdelar de har med var och en av dem innan vi sammanfattade våra slutliga beslut om vilka vi tyckte var de bästa alternativen.

Vinnare

Dantracker Safety Guard GPS: Bäst för dig som vill ha en enhet som klarar av vad moder natur än kastar på den och som ger exakta positionsdata var tionde sekund när den är ansluten till trådlösa nätverk.

När barnen är mindre rekommenderar vi att ni fokuserar på en babymonitor istället.