fbpx

Britax Römer DualFix M iSize recension

Britax Römer DualFix M iSize är en verkligt fenomenal bilbarnstol. Den erbjuder de högsta säkerhetsbetygen i världen och ger ditt barn ultimat komfort. Designen har skapats med barns behov i åtanke, och den ser dessutom vacker ut! I den här recensionen kommer vi att utforska alla funktioner som gör den här bilbarnstolen så fantastisk.

Den är utformad för små barn i åldrarna nio månader till fyra år (från 15 kg upp till 36 kg). Med sina justerbara nackstöd kan den växa i takt med ditt barn – vilket ger långvarig användning utan att du behöver köpa en ny bilbarnstol varje gång barnet växer ur sin nuvarande!

Detta gör det onödigt att välja mellan en äldre eller större modell eftersom du bara behöver köpa en bra bilbarnstol en gång.

DualFix M iSize har utformats för att vara så kompakt som möjligt – den bredaste delen är bara 52 cm bred, vilket gör att den passar in i de flesta bilar och är lätt att installera

Den har också ett bekvämt bärhandtag som även fungerar som ett armstöd för ditt barn när det sitter i bilbarnstolen!

Den här produkten kan rymma barn från födseln (med användning av vår Baby Safe Isofix-bas) ända fram till fyra års ålder, med en vikt på mellan 15 kg och 36 kg. Det är viktigt att notera att denna inte passar nyfödda barn eller barn som får modersmjölksersättning; du behöver en annan typ av babyskydd om du vill ha ett med dessa funktioner.

Stolen har en antireboundbar (ARB) och energiabsorberande skum vid nackstöden för att skydda ditt barns känsliga nacke och ryggrad när det slår mot något hårt! ARB hjälper också till att minska eventuella rekyler eller rörelser efter en kollision.

Britax säten är tillverkade av hållbara material som stålförstärkt plast och kvalitetstyg så att de håller längre än andra bilbarnstolar på marknaden. Denna produkt har utformats av experter som förstår hur man gör en bilstol som är både säker och bekväm!

DualFix M iSize har utformats med barnens behov i åtanke. Designen är också vacker – den finns i ljusa färger så att ditt barn kan välja sin(a) favoritfärg(er)

DualFix M iSize-överdraget kan också lätt tas av för att tvättas. Den här produkten är också lätt att rengöra eftersom den bara består av tre delar: basen (som fästs på fordonet), ryggstödskuddarna och sätesöverdragen). Den torkas snabbt av efter varje användning eller så kan du ta ut tyget ur ramen för en grundligare rengöring om det behövs

Med alla dessa funktioner kombinerade ger denna verkligt anmärkningsvärda bilbarnstol med dubbla fixeringsmöjligheter ultimat komfort och säkerhet för dina små barn! Du kommer inte att hitta en bättre bilbarnstol än den här!