fbpx

Bästa lekstugan

Lekstugor finns i alla former och storlekar, men vilket är det bästa? Ett lekhus kan vara en bra investering för föräldrar som vill ge sina barn en rolig plats att leka på. Det finns så många fördelar med att ha en lekstuga att det skulle vara svårt att räkna upp dem alla! I det här blogginlägget kommer vi att ta dig igenom några av de främsta skälen till varför det är värt varenda krona att äga ett lekhus.

Woodlii Lekstuga

Woodlii är ett varumärke som tillverkar vackra och hållbara barnmöbler. De erbjuder mycket fina lekstugor till ett överkomligt pris, med den extra fördelen att de är gjorda av impregnerat trä för att vara ännu mer robusta.

Trots träkonstruktionen är lekhuset hållbart. Den har en vattenavvisande lack som skyddar den mot miljöförhållanden och eventuell försämring vid exponering för vinterväder.

Woodlii lekhuset är 150 cm högt, 112 cm brett och 113 cm djupt. Det är byggt med väggar men utan golv, vilket innebär att du måste tänka på var det ska placeras om du vill ha någon form av plan yta.

Detaljerna i det här lekhuset är tilltalande, med en funktionell dörr och ett fönster och en dekorativ rosa dekoration. Woodlii har också en mindre dekorerad version av huset, som är något billigare..

Woodlii lekstuga är ett sött lekhus som för priset inte kan överträffas. Av alla billiga lekhus på marknaden är det ett av de bästa.

Lekstuga Felix

Ett mycket prisvärt lekhus av hög kvalitet som kräver lite arbete för att färdigställas.

Trots att Felix lekstuga är tillverkat av massivt obehandlat trä har det en klassisk design som bör stå emot missbruk. Det bästa av allt är att eftersom det är målat obehandlat behöver du inte grundmåla och sedan måla det här lekhuset för bästa möjliga hållbarhet.

Lekhuset har ett tak, öppningsbara fönster och en sidodörr. Du kan också uppgradera utsidan så att den ser ut som ditt eget hus – oavsett om det är en helt vit, modern design eller en rustik bondgårdsstil med takspån.

Felix lekstuga har ett yttermått på 180 x 181 cm, inklusive en rymlig terrass på 3,3 kvadratmeter.

Utrymmet i lekhuset är ungefär 2 kvadratmeter, vilket är i linje med de flesta lekhus av normal storlek. På det hela taget är detta ett riktigt rymligt lekhus för barn och det finns gott om utrymme för fantasin att ta över.

Felix erbjuder en lekstuga av hög kvalitet som är lätt att montera. Det har en yttre storlek på 180 x 181 cm och inkluderar en rymlig terrass på 3,3 kvadratmeter. Utrymmet inuti lekhuset är 2 kvadratmeter och det är den genomsnittliga storleken för de flesta lekhus. Det finns gott om utrymme för barnens fantasi att blomma ut i den här lekstugan.

Sorselestugan lekstuga

Sorselestugans lekstuga är både funktionell och förtjusande. Den anpassningsbara designen innehåller takskivor för dem som vill avleda regnvatten från huset och rör för dräneringsarbete om det skulle bli en mycket stormig dag. Det kanske inte är billigt, men utomhusunderhållningsområdet lönar sig med en konstruktion som håller i många år framöver.

Lekhuset har en yta på 4 kvadratmeter inuti, vilket är det största vi någonsin har sett. Stugan har även en terrass på 2 kvadratmeter. Det finns plats för barn och deras leksaker samt mycket mer i ordningen.

Sorselestugan är ett svenskt finländskt företag som tillverkar sina produkter av hållbart och högkvalitativt trä.

Sorselestugans lekhus är fantastiskt och om du har råd med lite extra är det en riktig upplevelse att ha detta minihus på din gård. Det skulle vara möjligt att övernatta här om man vill, även om det skulle vara lite trångt för en vuxen. Men det är verkligen ett helt funktionellt minihus.

Jag har gjort egna efterforskningar, men jag tvivlar på att alla kommer att gilla Sorselestugan. För det första är det dyrt! Men det kommer med ett kvalitetsbygge och en design av hög kvalitet.

Frågor och svar om lekstugor

Vi har samlar vanliga frågor och svar om lekstugor och besvarade dem i det här inlägget. Oavsett om du funderar på att köpa ett lekhus eller bara är nyfiken på funktionerna hoppas vi att svaren fyller din nyfikenhet och hjälper dig att slippa ställa dessa frågor till återförsäljarna.

Vad är en lekstuga?

Ett lekstuga är en byggnad som kan användas för mestadels för barn lek.

Vad är den bästa storleken på lekstuga för mitt barn?

En liten lekstuga kan vara perfekt för småbarn i åldern 1,5-3 år. För äldre barn är ett stort lekhus idealiskt.