fbpx

Bästa solskydd och solkräm för bebisar

Att skydda ditt barn från solen är viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Solskydd och solkräm hjälper till att förebygga hudcancer, som kan vara dödlig. Det är viktigt att välja en solskyddsprodukt som är säker för bebisar. Här är 5 produkter som är säkra och effektiva för användning på bebisar.

EVY Kids SPF 50

EVY Kids SPF 50 är världens mest skonsamma och skyddande solskyddsmedel som utformats speciellt för barn. Den ger skydd mot UVA- och UVB-strålar, kan användas från 6 månaders ålder på känslig hud utan irritation eller allergisymptom, försvinner inte så lätt när man badar eller svettas på grund av dess unika formula som lägger sig i alla hudlagren istället för att bara sitta ovanpå den som ett konventionellt solskydd skulle göra.

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ är ett vattenresistent solskydd som har testats på atopisk hud. Produkten innehåller en ingrediens som neutraliserar fria radikaler och UVA/UVB-filter för högt UV-skydd, vilket gör den till det perfekta valet av solspray inte bara för ditt barn utan även för dig med känslig eller eksemisk hud som vill ha maximal täckning från hårt solljus.

ACO Kids Active Sun Spray SPF 50+

ACO Kids Active Sun Spray SPF 50+ är en solspray utformad för barns känsliga hud. Solskyddet absorberas snabbt i huden utan att kladda och är extra vatten- och sandresistent vilket gör det lätt att applicera när man är på språng. Innehåller ACO Triple Moist Complex som hjälper till att hålla ditt barns hud återfuktad hela dagen.

Anthelios Kids Sun Lotion SPF50+

När det gäller solskydd kan man inte vara för försiktig. Därför är Anthelios Dermo-Pediatrics Lotion SPF 50 från La Roche-Posay ett utmärkt val för barn med känslig hud! Denna vattenresistenta lotion ger ett högt skydd samtidigt som den är lätt att applicera tack vare sin oparfymerade och lätta formula. Den har en särskilt låg toxicitetsnivå vilket gör den särskilt säker för barn under tre år som är mer utsatta vid långvarig exponering i solen.

Nivea Kids Moisturising Sun Spray SPF 30

Nivea Kids Sunscreen Spray är synlig när du sprayar den på huden. Detta gör det lättare för barn att se till att huden täcks med ett jämnt lager solskyddsmedel och minskar risken för missade fläckar. Färgen försvinner efter ett tag, vilket gör att denna produkt håller tillräckligt länge i varmt väder! Extra vattenresistent också – perfekt för varma dagar på lek eller sommarsemester vid poolen!

Välja rätt solskydd till bebisen

Solskydd för spädbarn och bebisar är mycket viktigt. Välj en produkt som är säker och skonsam för barnets hud och som har SPF 50. Den ska vara vattenresistent och oparfymerad.