fbpx

Bästa blöjorna

När det gäller blöjor finns det ett rejält stort sortiment att välja mellan och att hitta de bästa blöjorna är kanske inte alltid helt lätt. Det finns inget som säger att dyra varianter alltid blir bäst i test. Det kan dock vara klokt att se över om blöjornas material verkligen är lämpligt för barnet. Ibland kan billiga blöjor vara tillverkade av billiga material som kan vara irriterande för babyns känsliga hud.
Köp dina blöjor billigare online här!
 

Skillnader mellan olika blöjor

Vilka blöjor som är bäst är en smaksak. En förälder och ett barn kan föredra varianter från ett märke, medan andra föredrar något helt annat. Här tar vi upp några av de egenskaper som Libero och Pampers har.
 
Libero blöjor – Engångsblöjor har tillverkats av Libero i mer än 60 års tid. Alla sorter genomgår strikta kontroller i företagets egna laboratorier. Libero rekommenderas av Astma- och allergiförbundet och de passar även barn med känslig hy. Blöjorna finns i flera olika modeller, till exempel byxmodeller och modeller för nyfödda.
Libero Touch 1 är just nu billigast här!
 
Pampers blöjor – Pampers har tagit fram de allra minsta blöjorna på marknaden. De är till för nyfödda barn. De här blöjorna är till för de allra minsta som har känslig hud. Alla blöjor är testade kliniskt och dermatologiskt. Pampers blöjor har unika luftkanaler som gör att blöjan andas och alltid känns torr mot huden.
 

Jämföra blöjors pris

När det gäller bebisblöjor är det ofta aktuellt att jämföra priserna. Småbarnsfamiljer kan ha knaper ekonomi och det är inte alltid lätt att få pengarna att räcka till. Det kan vara klokt att köpa storpack av blöjor. Då kan man i regel komma ner i pris, ganska mycket rent av. Som förälder kan det vara väldigt bra att gå igenom veckans reklam och kanske till och med att besöka ett par olika stormarknader för att spara in en del pengar.
 

Att köpa blöjor på nätet

Blöjor är en sådan sak som det kan gå åt en hel del av. Det skadar alltså inte att ha en del extra sådana hemma. Olyckor kan ske och att sitta utan blöja en sen kväll är inte roligt. Att bära hem storpack med blöjor från affären kan dock vara svårt, speciellt om man inte har en bil. Då kan det vara klokt att köpa blöjor på nätet. Där kan man också enkelt jämföra priserna för att se vilka blöjor som egentligen är billigast inom det märke man föredrar.
Köp dina blöjor billigare online här!
 

Vem behöver blöjor?

Blöjor är framför allt tänka för bebisar, men även äldre barn kan behöva blöja, antingen för att de inte lärt sig att gå på toaletten, eller av medicinska skäl. Det finns därför blöjor i flera olika storlekar och modeller. En del ser ut som en byxa som bara dras upp likt vanliga underkläder. Andra har en knäppning med klister framtill.
 

Blöjor i olika storlekar

Det finns blöjor till alla barn, till och med till en nyfödd bebis. Även för tidigt födda finns det blöjor till, även om det ibland kan vara svårt att hitta dem i den vanliga mataffären. Det finns även modeller som passar äldre barn som till exempel sängväter.