fbpx

Bästa gravidkudden

Många gravida har svårt att hitta en bekväm sovställning under graviditeten och därför kan en gravidkudde vara något som underlättar enormt. Inte nog med att en gravidkudde kan underlätta antalet timmars sömn så kan det även leda till minskad risk för nackproblem och ryggsmärtor.

Dessa kuddar finns in många olika format så att det är viktigt att du vet vilket format som du tror passar din partner väl. Har du ingen aning och inte heller din partner så guidar vi er självklart i vilken gravidkudde som är mest populär och vilken vi har som vår favorit. I många fall är gravidkudden även en kombinerad amningskudde, vilket gör att användningsperioden är mycket längre än bara under självaste graviditeten.

Gravidkuddar finns i många olika prisklasser men räkna på en kostnad mellan 200-2000 kr beroende på kvalité och format på gravidkudden.

Den gravidkudden som vi på attblipappa.se utsett till bästa gravidkudden är:

Doomoo Gravidkudde Large

Det är en gravidkudde som är kombinerad med amningskudde och den har ett överdrag som man enkelt kan tvätta i tvättmaskinen. Den är väldigt formbar och kan därmed användas för att stödja under graviditeten på många olika sätt.