fbpx

Babyboxar

Vi har samlat alla babyboxar och babypaket för att du som ska bli förälder enkelt kan hitta just de som passar dig. Vi har både samlat gratisboxarna och de rabatterade produkterna och babypaketen som vi anser att du som kommande förälder kan ha nytta av.

1. Apotekets babybox

Babyboxen från Apoteket består av en praktiskt skötbädd i väskformat med praktiska fickor för förvaring. Utöver det innehåller babyboxen en del produktprover som är lämpliga för föräldrar och den nyblivna babyn. Kravet för att få den gratis babyboxen är att ni är medlemmar i Apotekets kundklubb där ni under första delen av familjefasen kommer ha stor nytta av alla erbjudande.

Gå med i Apotektets kundklubb för att ta del av boxen.

2. Libero startbox

Få en gratis startbox från Libero när du anmäler dig till Liberoklubben. Innehållet varierar i startboxen men är anpassade produkter för er och er babys första tid. Liberos startbox är en av de mer populära babyboxarna på marknaden så passa på att anmäla dig till Liberoklubben så får du information om när du kan du hämta ut din gratis startbox.

Anmäl dig till Liberoklubben och få en gratis startbox!

3. Hjärtats lilla bebislåda

Apoteket Hjärtat erbjuder en gratis babybox i form av Hjärtats lilla bebislåda som innehåller gratisprodukter för er som föräldrar samt er nyblivna baby. Speciellt för Hjärtats box är att den även innehåller boken Lilla besbisboken som är en bok för nyblivna föräldrar. För att ta del av erbjudandet behöver ni bli medlemmar i Klubb Hjärtat.

Bli medlem i Klubb Hjärtat och få Hjärtats lilla bebislåda!

4. Babybox från Lloyds Apotek

Få en gratis babybox från Lloyds Apotek innehållande produkter och produktprover för er bebis och er som föräldrar.

Registrera dig och hämta därefter ut en babybox hos närmsta återförsäljare!

5. Babybox från Babyproffsen

Registrera er och få en gratis babybox från Babyproffsen per hushåll innehållande produkter och produktprover för nyblivna föräldrar.

Registrera dig och hämta ut en babybox hos en återförsäljare!

Har ni tips på fler babyboxar vi saknar är det bara att kontakta oss så delar vi gärna med oss av ännu fler babypaket till alla nyblivna föräldrar.