fbpx

Bästa namnlapparna

Att vara förälder kan vara kämpigt i många stunder, men det går att uthärda. Ännu enklare löser man vardagen med de bästa namnlapparna. Dessa praktiska lappar kan ha flera olika betydelser, men här avses namnlappar till barn som går att fästa på deras ägodelar. Anledningarna till att använda namnlappar är flera men en väsentlig sådan är att det blir lättare att hitta barnets saker bland andra barns saker. Marknaden är förhållandevis ny för den här typen av produkter och får ses som välkommet då det underlättar vardagen betydligt för alla småbarnsföräldrar.

 

Pris för namnlappar

Namnlappar är billigast att tillverka själv, men för den som inte har tid eller lust till det finns många bra namnlappar på marknaden att köpa. Filur Namnlappar är Sveriges största tillverkare av namnlappar för barn. Det blir billigast att köpa dem i partier, det vill säga många på en gång. Samtidigt måste man vara realistisk, det kanske inte lönar sig att köpa alldeles för många på en gång eftersom barnen växer fort. I skolan kan de rentav tycka att namnlapparna de hade på förskolan var töntiga och därmed rata fortsatt användning helt.

 

Filur tar cirka 200 kronor för ett set om 120 namnlappar. Strykfria namnlappar innebär att de klarar tvätt och slit från utomhusvistelser. Självklart finns också namnlappar för kläder att använda. Dessa namnlappar kan bestå av tyg för att öka komforten. Det gäller att ingenting skaver när barnet är ute eftersom det då lättare sänker humöret och skapar gråt och skrik. Diverse temalappar finns också för att göra barnens upplevelse lite roligare.

 

Namnlappar i fysiska butiker

Man behöver inte sitta framför en datorskärm för att hitta dessa praktiska grejer, nej det går lika bra att ta en runda på stan. Leksaksbutiker, klädbutiker för små, samt pysselbutiker kan ha dessa namnlappar till exempelvis barnkläder. Om din butik mot förmodan inte har det så kan du be personalen om det är möjligt att de tar in sådana för din och kanske dina vänners skull.

 

Att ärva använda lappar är kanske inte så vanligt då de får anses vara förbrukade när de väl använts, men oanvända kan du få billigt genom att kika på Tradera och Blocket. Du kan också fråga bekanta om de har några över, det här gör att miljön mår bättre och belastas mindre.

 

Kolla bäst i test-listor

När man köper något vill man gärna vara välinformerad, så även med namnlappar. Det är bra att läsa flera olika listor med namnlappar respektive bäst i test för att få en heltäckande bild, likaså kan man läsa recensioner och omdömen från folk som använt dem. Speciellt viktigt är att limmet på lapparna inte släpper kort tid efter inköp.  Är barnet tillräckligt stort för att göra medvetna val så kan ni kanske enas om att köpa vissa namnlappar, exempelvis 3exter namnlappar.

 

Om barnet är nöjt så är chansen stor att han/hon inte kommer riva loss eller peta bort namnlappar för att de tycker de är tråkiga och fula. Görs det innebär det ju att köpet var meningslöst, så gör gärna rätt från början och välj spännande namnlappar.